Testimoniale

„Feng Shui pentru mine a fost o mare provocare! De atunci viața familiei mele s-a schimbat în bine. (mai mult…)

Găbița Graur – Germania

„Pana acum am citit, m-am intersectat cu notiuni despre feng shui; dar una este sa te intersectezi si alta sa-ti faca cineva in mod profesional o evaluare feng shui a casei tale si sa-ti spuna atatea despre tine, (mai mult…)

Psiholog Iulia Zlatanov – Bucuresti

„In momentul in care am intalnit-o pe Georgiana si a inceput sa vorbeasca despre Feng Shui, am privit-o cam sceptic, dar cand am vazut cu cata pasiune si incredere vorbeste, m-a convins s-o chem sa-mi amenajeze si mie locuinta dupa principiile feng shui. (mai mult…)

Marian Gorian – Bucuresti

„Recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc sa faca schimbari pozitive in viata lor cu ajutorul artei feng shui. (mai mult…)

Florentina Enache – Psihoterapeut

Foarte adevarat! Nici eu nu stiam ca este o stiinta exactă pana nu mi s a explicat ce inseamna de fapt feng shui. In cazul nostru a funcționat de minune! Multumim din suflet pentru sfaturile date in amenajarea casei!

Dorina Cazan

Am cunoscut-o pe Georgiana anul trecut si, afland cu ce se ocupa, am simtit de la bun inceput ca vreau sa stau de vorba cu ea. Mi-a raspuns la toate intrebarile legate de viața personală cât și de cea profesională și mi-a făcut o analiză detaliată a Coloanelor. (mai mult…)

Delia Spaima

Vezi toate Testimonialele