Armonizarea spatiului cu ajutorul Feng Shui-ului

office-space-1744803_1920

Sunt foarte multi oameni care se plang ca nu reusesc sa se odihneasca. Mai tot timpul se simt obositi si nu inteleg de ce, desi aparent dorm suficient. Apar probleme de comunicare si certuri intre membrii familiei sau cu colegii. Va confruntati cu blocaje si stres și oricât va straduiti, simtiti ca nu reusiti sa inaintati prea mult, apar obstacole in calea voastra. Vi se intampla sa nu va simtiti confortabil in propria casa, sa nu va gasiti locul nicaieri? Sau aveti probleme cu banii? Simtiti ca munciti foarte mult si oricate eforturi faceti, parca nu puteti inainta. Acest lucru se datoreaza energiilor din spatiul in care locuiti.

Tot ce va propuneti tinde să eșueze și nu va puteti explica care este cauza acestui lucru. Va doriti o relație stabilă și armonioasă dar reusiti să atrageti numai relații instabile cu parteneri nepotriviți.  Asta înseamnă că mediul în care locuiti sau lucrati nu va este benefic din punct de vedere energetic. Printr-o evaluare feng shui al spatiului in care locuiti, consultantul feng shui va ajuta sa identificati problemele cu care va confruntati si va ajuta sa gasiti cele mai bune solutii pentru eliminarea obstacolelor si armonizarea spatiului. Un raport feng shui complet va ajuta sa beneficiati de energiile pozitive si sa anihilati energiile negative cu ajutorul remediilor, astfel incat eficienta d-voastra sa fie net superioara.

Schimbi locul, schimbi norocul

Noi suntem foarte receptivi la tot ce ne înconjoară și simțim când „ceva nu este în regulă”, nu ne simțitm în largul nostru orice am face.

Feng Shui ne ajută să înțelegem de ce nu ne merge așa cum ne dorim și în directia pe care ne-o dorim. Prin evaluarea unui spațiu  se efectuează masuratori și calcule foarte exacte pentru a identifica energiile din spatiul in care locuim. Se face și analiza destinului care ne poate spune în ce perioadă a vieții suntem, cum sunt relațiile cu membrii familiei sau cand ne putem căstori. Acest sistem ne ajută să ne cunoaștem mai bine într-un mod mult mai profund. Putem afla ce carieră  ni se potrivește, ce talente avem si ce putem face pentru a preveni eventualele dificultati care apar in viata noastra.

Orice spațiu care este amenajat după principiile Feng Shui te ajută să te simți cu adevărat bine!

Georgiana Văsuian Consultant Feng Shui

Mobil: 0764 886 277

Email contact@fengshuigv.ro

 www. fengshuigv.ro

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest