Qi Men Dun Jia

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian

Ce este Qi Men Dun Jia?

Qi Men Dun Jia este o forma straveche de divinatie din China, care se folosea in strategii militare., pentru o obtine victoria in timpul luptelor. Mai este denumita si „Arta razboiului”.

Qi Men dun Jia a fost de asemenea aplicat de catre marii strategi chinezi precum Zhuge Liang, Jian Zi Ya, Zhang Liang, Liu Bo Wen ai dinastiilor chineze, pentru a crea strategii si tactici militare. Una dintre cea mai renumita lupta fiind batalita de la Stancile Rosii (Red Cliffs).

Cum funcționează Qi Men Dun Jia?

V-ati gandit de ce uneori pur si simplu lucrurile nu va ies asa cum va doriti? Va planificati pana la cel mai mic detaliu anumite lucruri, cum ar fi semnarea unui contract, o negociere, un imprumut la banca, un examen pe care il dati, o intalnire foarte importanta si din nefericire rezultatul este unul nefavorabil, apar tot felul de obstacole in calea dvs, oameni nepotriviti, timing-ul nu este potrivit si multe altele.

 Ati auzit vorba „a fi la locul si momentul potrivit”? Ei bine asta este Qi Men Dun Jia. Este arta de a plasa oamenii in „locul potrivit la momentul potrivit”. Este o tehnica care calculeaza timpul si spatiul pentru a ajuta oamenii sa obtina rezultatul pe care si-l doresc, adica succes in ceea ce interprind.

In trecut Qi Men Dun Jia era deseori folosit in strategiile de lupta si razboi, dar astazi practicantii folosesc aceasta metoda in mod eficient in business, cariera, sanatate, relatii, procese, remedii Feng Shui si alte aspecte numeroase ale vietii de zi cu zi.

Avantajele Qi Men Dun Jia în strategii pentru:

Te așteptăm pentru orice detalii sau întrebări!