Noroc în dragoste cu Feng Shui

heart-1192662_1920

 

Relaţii conflictuale?

De cate ori nu v-ați confruntat cu relaţii care nu mergeau orice ați fi încercat? Erau foarte turbulente, dizarmonioase, conflictuale şi cu piedici? Sau atrăgeați mereu parteneri nepotriviţi ca un magnet?

Se întâmplă să vă simti singur, nefericit sau  partenerul vă înşeală? Toate aceastea vă sună cunoscut? Dacă simţiți că ceva nu merge în relaţia voastră aşa cum vă doriți, o analiză a casei vă poate ajuta.

De data aceasta putem schimba lucrurile cu ajutorul Feng Shui-ului. O analiză completă feng shui a casei, începe cu anul construcţiei clădirii. Urmatorul pas este măsurarea cu busola Lo Pan  pentru a stabili direcţia faţadei. Feng shui este ştiinţa spaţiului, care ne ajută să trăim inteligent. Toţi ne dorim o viaţă mai bună şi dacă se poate, cu un minim de efort. Aceasta este o soluţie la îndemâna tuturor.

Obiecte Feng Shui

Din nefericire dar şi din fericire, termenul feng shui s-a popularizat destul de mult. În acest mod au apărut şi comercianţii cu aşa zisele obiecte feng shui. Tot ei vă promit că dacă vă umpleţi casa cu obiecte inutile şi nefolositoare veţi avea noroc în dragoste.

Din păcate sunt mulţi oameni care procedeaza în acest mod. Pentru început, trebuie să înţelegem că fiecare spaţiu este unic. Nu putem pune la întâmplare diverse obiecte, făra să consultăm un specialist Feng Shui.În urma evaluării de către specialist, acesta poate determina sectoarele pozitive şi negative din locuinţa voastră. În felul acesta vă poate spune pe ce energie dormiți. Dacă energia vă aduce armonie şi înţelegere în cuplu sau nefericre, conflicte şi singuratate.

Dormitorul este foarte important, pentru că acolo ne petrecem mult timp şi ne influenţează viaţa într-un aspect pozitiv sau negativ. Feng Shui ne ajută să ne îmbunătăţim relaţia de cuplu sau să ne găsim partenerul potrivit. Putem activa sectorul dragostei prin obiecte din lemn, cristale sau lumânări roşii. Sau ne putem folosi de culori: roz, lila, violet, verde, albastru, roşu, galben, indigo, turquise pentru a amplifica energia.

Energiile Feng Shui

Ştiți că situaţiile neplăcute care apar în planul sentimental, sunt din cauza casei în care locuim? Acest lucru poate micşora şansele de a ne gasi perechea. Fiecare spaţiu este unic, de aceea şi oamenii au experienţe diferite. Din acest motiv se realizează o evaluare feng shui pentru fiecare locuinţă în parte.

Ați apelat la trucurile pe care le-ati citit în cărţi, dar fără rezultat? Vă întrebați cum alţii au parte de fericire şi relaţii  armonioase şi voi aveți relaţii nepotrivite sau sunteți mereu singur? Este foarte important să dormim pe o stea foarte bună, pentru a beneficia de relații armonioase. Aceasta stea ne susţine relaţiile de cuplu armonioase, ne oferă stabilitate şi fericire. În caz contrar, avem parte de tot felul de piedici şi instabilitate în viaţa amoroasă.

Un specialist feng shui vă poate spune printr-o analiză feng shui care este zona potrivită de dormit, pentru a atrage partenerul potrivit. În acest mod vă puteți bucura de fericire, noroc şi împlinire pe plan sentimental. Este foarte important să ţineți cont de sugestiile pe care specialistul vi le oferă. În urma modificărilor sugerate, apar noi oportunităţi şi persoane potrivite în viaţa noastră.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest