Feng Shui ne ajută să avem o viață împlinită și fericită

Poza_Geo-2

 

Din ce în ce mai mulți oameni își doresc o viață liniştită să aibă parte de armonie, fericire şi noroc. Mulți apelează la așa zisele obiecte specifice feng shui din comerț: broscuțe feng shui, monede chinezești, dragoni, rațe mandarin, copăcei feng shui.  Cu ajutorul acestora doresc să-și amplifice starea de bine sau prosperitatea.

Din nefericire aceste obiecte sunt pur decorative și nu vor aduce armonie și înțelegere si nici partenerul potrivit. Nici macar prosperitatea nu o pot amplifica cu ajutorul acestor drăgălaşe obiecte. Nu putem face de capul nostru citind din cărți sau de pe internet, pentru ca feng shui este o știință. Specialistul feng shui intocmeste un raport al casei pe baza unor calcule și măsurători foarte precise. Evaluarea se face pentru a determina stelele zburatoare dintr-un spatiu.

Cele 9 sectoare

În fiecare locuință sunt stele zburătoare care se impart în 9 sectoare ale casei. Există stele foarte bune și benefice care aduc noroc, armonie si o viață plină de evenimente fericite. Şi după cum bănuiți sunt și stelele cu efect negativ care aduc probleme de sănătate, singurătate, depresie, scandaluri, ghinioane și obstacole. De reținut însă, că în fiecare casă sunt atât energii aducătoare de noroc dar și energii aducătoare de probleme. Pentru a vă bucura de o viață fericită și împlinită, este indicat să dormiți pe stele bune și să evitați sectoarele cu influența negativa.

Feng Shui este mai mult decat o modalitate de amenajare a spatiului interior din punct de vedere energetic si estetic. Este ‏un mod de a trai in armonie si echilibru cu mediul inconjurator.

Alte influențe asupra spațiului în care locuim asupra norocului cuiva, este şi din cauza energiilor anuale. Acestea pot aduce probleme cu partenerul de viață, cu legea,  cu seful, etc.  Dacă doriți să aflați  care sunt recomandările feng shui  pentru anul Cocoșului de Foc, pentru relații și iubire, vă invit să ne cunoaștem. 

In timpul vizitei de consultanta, se va evalua si se vor face măsuratori şi calcule foarte exacte, făcute cu ajutorul busolei chinezeşti Lo Pan. După ce consultantul feng shui determină poziționarea stelelor, poate interveni pentru a aplica remedii in zonele nefavorabile si pentru activarea stelelor benefice, care aduc prosperitate, armonie umana, stare buna de sănătate, succes în afaceri şi buna relationare. In functie de aceste energii putem sa ne orientam către anumite piese de mobilier sau obiecte decorative care sunt fabricate dintr-un material care au in compozitie unul dintre cele cinci elemente in feng shui. Lemn, Foc, Pământ, Metal si Apa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest