TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA

Dacă nu-ți place cum stau lucrurile!

este răspunsul de care ai nevoie

Bogăție & Prosperitate

Dacă doriți să creșteți în mod semnificativ averea dumneavoastră și nu știți cum să reușiți, atunci sunați imediat deaoarece Feng Shui vă poate da răspunsul.

Echilibru & Armonie

Aplicând sfaturi specifice feng shui, veți obține o energie minunat de echilibrată și armonioasă, care vă va motiva și încuraja, dezvoltând în casa dvs. un Qi minunat.

Sănătate & Vitalitate

Sănătatea este cheia tuturor lucrurilor. Fără sănătate nu există o viață plină de succes. Feng Shui vă va ajuta să atingeți acea sănătate minunată și colorată.

Metafizica chineză este o știință străveche bazată pe teoria celor cinci elemente și pe principii yin și yang.

Prin această cunoaștere, dar și prin intermediul BaZi, adică prin data noastră de naștere, ne putem studia și afla destinul.

1. Norocul Ceresc

Este ceea ce primim în momentul nașterii de la Divinitate. Acest lucru înseamnă karma și potențialul cu care venim pe pământ. Momentul în care o persoană se naște îi este determminat destinul și lectiile pe care acesta le are.

2. Norocul Pământului

Acest lucru este strâns legat de mediul în care noi ne trăim viața, adus de un feng shui bun. Dacă o persoană trece printr-un noroc favorabil, atunci un Feng Shui bun îl va ajuta în viață.

3. Norocul Omului

Acest lucru are legătură strict cu liberul nostru arbitru și modul în care noi acționăm pentru a ne îndeplini visele. De aceea orice decizie pe care o luam în viață, ne poate influența într-un mod bun sau mai puțin bun.

Dacă vrei să descoperi care sunt direcțiile tale favorabile și cum să le amplifici pentru a aduce mai multă prosperitate, relatii mai fericite și sănătate, cât și cele nefavorabile, pentru a ști cum să le eviți, atunci contactează-ne acum.

"Feng Shui este îmbrățișat de oameni care își doresc cu adevărat să facă o schimbare pozitivă în viața lor"

Noi vă oferim soluții și rezolvări problemelor dumneavoastră.