De ce Feng Shui?

long-946884_1920

La baza tuturor lucrurilor din Univers, constă echilibrul. Când în viaţa noastră apar obstacole, stres, conflicte, lipsa odihnei, probleme de sănătate, înseamnă că ceva nu este în regula cu energiile casei. Nu ne simţim bine, nu ne gasim locul şi nu ştim de ce.

O amenajare corectă din punct de vedere feng shui a spaţiului în care locuim sau lucrăm. Acest lucru poate fi făcut doar de un specilist feng shui. Pentru o evaluare feng shui completă, se fac calcule şi măsurători foarte precise. În urma acestor calcule se identifică energiile pozitive şi negative.

Energii bune sau negative?

Aceste energii pot genera armonie în relaţii şi prosperitate sau ghinioane şi obstacole,  boala şi infidelităţi. Altfel spus, gândirea şi acţiunile noastre sunt guvernate de energiile din casa în care locuim. În feng shui stau la bază două lucruri extrem de importante, armonia umană şi prosperitatea. Eficienţa noastră creşte semnificativ atunci când dormim şi lucrăm pe energii bune. Beneficiem de armonie în cadrul familiei şi de prosperitate. Aceste stele zburătoare sau energii, pot fi în orice spaţiu în care locuim sau lucrăm.

Putem să observăm ce reprezină aceste energii pentru noi, de ce fericirea noastră depinde de feng shui. Energia armoniei umane într-un spaţiu este extrem de importantă. Ea este baza şi sprijinul celor care se odihnesc pe o stea de munte bună. În felul acesta putem să trăim un stil de viaţă sănătos, să fim în armonie şi suntem protejaţi şi susţinuţi. Cu alte cuvinte ne merge bine. Aceasta stea trebuie să se afle într-un dormitor pentru că îmbunătăţeşte armonia, sănătatea şi comunicarea.

Steaua de munte 8 este responsabilă şi cu fertilitatea şi dacă cineva întâmpină dificultăţi în a avea copii, acesta este motivul. Atunci când dormim pe energia bună de munte, ne vom simţi şi ne vom odihni foarte bine. În caz contrar, când dormim pe energii negative, atunci apar şi probleme în cuplu sau cu cei din jurul nostru. Pentru a beneficia de o echilibrare a energiilor în spaţiul în care locuim sau lucrăm, cel mai bine este să apelaţi la un specialist feng shui.

Specialist Feng Shui

De ce nu se recomanda sa faceti modificari în casă fară un specialist? Pentru că feng shui este o ştiinţă care are la bază nişte calcule şi măsurători foarte vechi. Dacă nu ştim ce energii se află în spatiul în care locuim sau lucrăm, cel mai bine este să lăsăm lucrurile aşa cum sunt. Altfel putem face mai mult rău decât bine.

O a doua situaţie despre care vorbim este energia prosperităţii. Suntem prosperi şi avem succes? Dacă avem norocul să lucrăm pe energii bune, în acest caz ne putem bucura de noroc şi prosperitate. O energie bună de prosperitate o putem identifica în zone cum ar fi: uşa de la intrare, living, zone deschise cu geamuri sau zona de lucru. Pentru a întâmpina prosperitatea, este necesar să stăm cu faţa la ea, dacă vom sta cu spatele la ea, atunci norocul la bani va pieri. Cu alte cuvinte pentru a ne putea bucura de o viaţă armonioasă, fericită şi prosperă, este indicat să beneficiem de avantajul acestor 2 energii pozitive în locuinţa noastră. Una fară alta nu se poate. Feng Shui inseamna echilibru.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest