Feng Shui si relatiile romantice

Feng shui pentru dragoste

O analiză Feng Shui asupra casei vă poate ajuta sa aflaţi de ce sunteţi încă singur/ă. Steaua zburătoare responsabilă cu relaţiile romantice trebuie susţinută şi activată dormind pe ea.

Cu siguranţă v-aţi pus multe întrebări cu privire la acest aspect. Vă întrebaţi de ce alţii au parte de relaţii armonioase şi fericite şi construiesc o viaţă frumoasă împreună, iar d-voastră sunteţi încă singur/ă.

Ce poate fi mai frumos decat o relaţie în care te simţi iubit, susţinut şi hrănit emoţional de partenerul tău? Însă ce ne facem când nu reusim sa avem parte de ceea ce ne dorim din punct de vedere sentimental….unde greşim?

Toţi ne dorim un partener cu care să ne înţelegem şi să avem stabilitate și sigurantă în cuplu. Ce se întâmplă când lucrurile nu ies deloc aşa cum ne dorim? Vă confruntaţi mai degrabă cu o viaţă amoroasă instabilă, dizarmonie sau plină de infidelități? Toate aceste lucruri au şi o explicatie….de vină sunt energiile cu influenţe negative în casa în care locuim. Pentru a putea amplifica şansele de a atrage un partener, o evaluare feng shui a casei vă poate ajuta. Este foarte important ca în dormitor să existe o stea bună de munte (steaua lui 8 din prezent), care reprezintă armonia umană.

Această stea trebuie susţinută foarte bine cu ajutorul elementului pământ. Adică prin obiecte de ceramică, cristale, obiecte roşii sau cu obiecte din lemn. Se recomandă să nu aşezaţi la întâmplare astfel de obiecte dacă nu știţi unde să le amplasati. Acest lucru poate duce la un dezechilibru şi vă poate aduce probleme pe care nu vi le doriţi. De aceea este de preferat să solicitati ajutorul unui specialist, care vă poate întocmi un raport feng shui al casei.

Oamenii care au ales să trăiască după principiile Feng Shui, le-a adus mai multă armonie şi echilibru în cuplu.

Prin analiza destinului care se traduce prin „Cele 4 Coloane ale Destinului” , puteţi afla când vă puteți căsători. Aceasta analliză poate determina şi  gradul de compatibilitate cu partenerul.

Aspectul-cheie în Feng Shui este următorul: este îmbrăţişat de oameni care îşi doresc cu adevărat să facă o schimbare pozitivă în viaţa lor. Principiul feng shui este rezonanţa. Atunci când dormim şi lucrăm pe stele cu influenţe pozitive, în mod automat vom atrage în viaţa noastră lucruri bune. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu stelele cu influenţă negativă – pe principiul rezonanţei vom atrage lucruri negative.

Nu există case identice în feng shui

Fiecare spaţiu este diferit, de aceea oamenii au experienţe de viaţă diferite. Din acest motiv se realizează un raport feng shui pentru fiecare casa separat. Nu există o hartă prestabilită a energiilor, pentru că fiecare locuinţă are o poziţie diferită. O altă poziţionare a faţadei, punctele geografice, altă formă interioară, un alt an în care a fost dată în folosinţă, etc. De exemplu, cineva poate avea situat pe Nord dormitorul, altcineva poate avea bucătăria situată pe această coordonată şi acest lucru este total diferit.

În urma analizei facute de un specialist feng shui, se pot face recomandări cu privire la amenajarea mobilierului şi aplicarea remediilor pentru anihilarea stelelor negative.

Într-o casă decorată după principiile Feng Shui, nimic nu este pus la întâmplare. Într-o casa oarecare, se poate să întâlnim clopoţei metalici, fântâni artenziene, un covor negru la intrare, obiecte amplasate aparent întâmplător. Ei bine, aceste lucruri sunt puse din necesitate, printr-o serie de calcule matematice complexe.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest