Despre Feng Shui

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian

Feng Shui pleacă de la principiul că fiecare spațiu este unic

Tot mai mulţi oameni îţi doresc  să găsească starea de pace și de liniște chiar în locuința lor şi sunt mereu în căutarea stării de bine. Din păcate foarte mulţi apelează la aşa-zisele obiecte feng shui din comerţ. Prin intermediul acesta au impresia că vor atrage mai multă prosperitate sau îşi vor găsi jumatatea. 

Din păcate lucrurile nu stau chiar aşa.

Astfel de obiecte nu le vor aduce o stare de sănătate mai buna nici jumatatea sau cariera mult dorită. Nu putem face după capul nostru citind din cărţi, sau de pe internet pentru că Feng Shui este o ştiinţă.

Aceasta implică calcule şi măsurători matematice pe care numai un specialist feng shui vi le poate calcula. Pentru a putea practica Feng Shui, sunt necesare studii de specialitate sub îndrumarea unui Maestru. 

Ar fi bine să evitați să puneți acvarii sau fântâni arteziene la întâmplare  pentru că acestea sunt obiecte active care dinamizeaza energia. Dacă nu ştim unde să le aşezăm putem face mai mult rău decât bine. Putem activa energii negative pe care nu le dorim și care pot crea probleme la nivel de sănatate, relații, prosperitate etc.

Te așteptăm pentru orice detalii sau întrebări!

Feng Shui este o știință, nu o superstiție

Dacă nu ştim ce energii se află în spaţiul în care locuim sau lucrăm, este de preferat să lăsăm lucrurile aşa cum sunt. Totuşi cel mai bine ar fi să apelăm la un Consultant de specialitate.

Pentru a putea aplica tehnica stelelor zburătoare la evaluarea Feng Shui a unei clădiri, sunt necesare câteva lucruri. Este important să cunoaştem epoca în care a fost construită şi să avem planul sau schiţa locuinţei.

Casa noastră sau biroul în care lucrăm, ne influenţează modul în care ne simţim. Ne putem simţi obositi, deprimaţi, sa avem parte de obstacole şi ghinioane sau să fim mereu în conflicte. Putem să observăm dacă ne merge bine sau nu.

Cu ajutorul unui specialist putem identifica care sunt energiile pozitive şi negative dintr-un spaţiu. În urma raportului Feng Shui vom activa energiile pozitive iar energiile negative le vom anihila cu remedii.

“Nu există remedii de sine stătătoare” amulete, monede chinezeşti sau broscuţe, nu-ţi schimbă viaţa. Cu atât mai mult, efectul nu îl are obiectul în sine ci elementul pe care îl reprezintă.

De exemplu bambuşii nu sunt vreun remediu minune, ci ţin locul elementului lemn acolo unde este necesar. Obiectele pe care le putem folosi ca remedii trebuie să conţină unul dintre cele cinci elemente pentru armonizarea energiilor dintr-un spaţiu.

De reţinut ar fi că şi culorile corespund cu cele cinci elemente folosite ca remedii în Feng Shui. De aceea e bine să lăsam lucrurile aşa cum sunt când nu ştim ce energii se află în spaţiul în care locuim sau lucrăm.

Feng Shui este mai mult decat o modalitate de amenajare a spaţiului interior din punct de vedere energetic şi estetic. Este un mod de a trăi în armonie şi echilibru cu mediul înconjurător!

RAPORT DE EVALUARE FENG SHUI

În timpul vizitei de consultanţă, se va face o evaluare a spaţiului de locuit sau de lucru. Apoi se vor face măsurători şi calcule foarte exacte, făcute cu ajutorul busolei chinezeşti Lo Pan.

După ce Consultantul Feng Shui determină poziţionarea energiilor, poate interveni pentru activarea energiilor benefice, care aduc prosperitate, armonie umana, sanatate, succes in afaceri si fericire. Iar pentru energiile negative, se vor aplica remedii. În funcţie de aceste energii, putem să ne orientăm către anumite piese de mobilier sau obiecte decorative care sunt fabricate dintr-un material care au în compoziţie unul dintre cele cinci elemente in Feng Shui. 

Pentru servicii de consultanță Feng Shui vă rugăm să ne contactați la nr. de tel: 0764 886 277  sau e-mail: georgianavasuian@yahoo.com.