Cum stai cu sexul?

Cum stai cu sexul?

Feng Shui pentru dragoste

Toți ne dorim să fim ferciți în funcție de nevoile fiecăruia, dar ți-ai dorit măcar odată în viață să ai parte de mai multă pasiune sau de un sex nebun în relația de cuplu? Dacă ai răspuns cu DA, te invit să citești acest articol.

Deși mă ocup de amenjarea locuințelor pe baza principiilor Feng Shui și citesc mult și pe această temă, realizez că un subiect se atinge foarte puțin spre deloc și anume relația sexuală în cuplu sau pentru cei singuri, o viață sexuală satisfăcătoare.

De multe ori clienții mă cheamă pentru a-i ajuta să devină mai prosperi, să le meargă bine în afaceri, doamnele sunt mai interesate să aibă o relație bună cu partenerul și să fie sănătoși și vă rog, nu mă înțelegeți greșit, este minunat să putem avea toate aceste lucruri. Pentru fiecare fericirea este diferită, atâta tot.

Dar cu viața noastră sexuală cum rămâne? De ce o neglijăm de cele mai multe ori? Oare nu este atât de importantă sau încă se consideră un subiect tabu? Din experiență spun că o relație oricât de armonioasă ar fi, dacă nu este presărată și cu picanterii între așternuturi, relația va tinde să se stingă încetul cu încetul și ajungem frustrați. În multe cazuri poate aparea și despărțirea sau ajungem să căutăm prin vecini.

În cazul acesta, ce bine că avem și soluții pentru asta. Pe lângă multe alte lucruri pe care Feng Shui poate să ne ajute să le obținem în viață, iată că ne poate ajuta să avem parte de mai mult sex sau să fie mai de calitate măcar. Nu-i așa că ne simțim mai bine, mai fericiți după un sex pasional? 

Există trucuri și secrete pe care le putem activa și amplifica în locuința noastră în anumite sectoare pentru a dinamiza această energie.  Una din ele se numeste Peach Blossom, această stea ne face să fim mai carismatici față de sexul opus și să atragem mai ușor privirile asupra noastră. Steaua 7 este o stea a sexului, este cea mai activă stea pe această latură, aduce sex intens de calitate și te ajută să găsești parteneri foarte repede, aduce atractivitate, sexualitate și abilitatea de a „hipnotiza”. 

Pe baza datei de naștere, putem identifica steaua Peach Blossom, care corespunde unei anumite direcții cardinale, în funcție de fiecare individ în parte. În total sunt 4 stele de tip Peach Blossom și anume: Cocoșul, Iepurele, Șobolanul și Calul. Această minunată stea poate fi activată de o vază cu apă și flori proaspete în permanență. În ceea ce privește steaua 7 e puțin mai complicat dar nu imposibil.

După ce planul casei este împărțit în cele 9 sectoare și se poate determina harta energetică a locuinței pe baza măsurătorilor făcute cu busola Luo Pan, căutăm steaua 7 yang pentru că există și un 7 yin care face altceva. În mod normal pentru a dinamiza forța acestei stele, o facem cu elementul pământ, reprezentat de cristale, geode, vase din lut sau ceramică și în acest mod putem amplifica și potența forța acestei energii în viața noastră.

Steaua 7 este o stea de Metal la baza și prin analiza sistemului celor 5 elemente, Pământul produce Metalul. De aceea remediul potrivit este Pământul. Gândiți-vă la o mină din care este extras metal prețios etc. Acesta este unul dintre principiile Feng Shui care face ca lucrurile să funcționeze în viața noastră.

Pentru o viata fericită, faceți sex de calitate!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest