Feng shui este o stiinta care dateaza de peste 6000 de ani

Despre Feng Shui

Feng shui este o știință care a luat naștere în urmă cu peste 6000 de ani !

Foarte puțină lume știe cu adevărat ce este feng shui. Avantajul este că în ultimii ani oamenii aleg apeleze tot mai des la ajutorul unui consultant feng shui. Este o știință atât de complexă care implică măsurători, calcule și formule matematice. Ne putem imagina că nu avem cum să ne amenajăm locuința singuri fără un specialist feng shui. Pare foarte simplu la prima vedere, dar nu este deloc așa.

O analiză feng shui durează de la caz la caz. Sunt identificate zonele cu influență pozitivă si negative dintr-o locuință. În acest mod putem activa și dinamiza energiile pozitive, iar pe cele negative le vom anihila cu remedii. Scopul este de a îmbunătăți relațiile interumane, a combate oboseala, mărește rezistența la boală și amplifică prosperitatea.

Energiile din jurul nostru se simt, nu se văd. Ele trebuie echilibrate prin cele cinci elemente universale: lemn, foc, pământ, metal și apă. În ele constă echilibru și dacă aceste elemente sunt așezate la întâmplare, atunci se crează un dezechilibru, influențându-ne viața într-un aspect negativ.

Fiecare spațiu este unic

Energiile dintr-o casă, nu vor fi niciodată la fel la toata lumea.  De aceea este necesar să consultăm un specialist în domeniu când ne hotărâm  să facem o schimbare pozitivă în viața noastră. Oamenii, sunt unici si diferiti, la fel sunt și casele, locuintele, birourile,  din punct de vedere energetic, nu toți trăim la fel. Un simplu exemplu ar fi: cineva poate avea dormitorul pe sud, iar altcineva poate avea baia. Din acest motiv de cele mai multe ori este mai bine să lăsăm lucrurile așa cum sunt într-o manieră neutră, fără să forțăm lucrurile.

Credem sau nu, energiile din jurul nostru circulă și ne afectează, de aceea este bine să consultați un specialist în domeniu.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest