Feng Shui în afaceri

Feng Shui pentru afaceri

Feng Shui ne oferă soluții pentru mai mult succes în afaceri

Feng Shui pentru afaceri a început să fie din ce în ce mai folosit. Tot mai mulți oameni de afaceri apelează la Feng Shui pentru a aduce îmbunătățiri pe plan financiar, a-și crește business-ul sau chiar pentru a debloca anumite aspecte care nu sunt în concordanță cu dorințele sau nevoile lor. Cel mai important aspect într-o analiză Feng Shui pentru un sediu de firmă este o locație corectă cu Feng Shui bun. Acesta este primul lucru de luat în seamă atunci când se face un audit pentru sediul respectiv. În fond, Feng Shui este arta de a trăi în armonie și echilibru. Cu alte cuvinte se evaluează mediul înconjurător, formele de relief și formele clădirilor care ne influențează stare de bine.

Energie buna versus energie rea

In Feng Shui sunt doua tipuri de energie: Sheng Qi – energie bună, ne bucurăm de sănatate, prosperitate și relații armonioase și Sha Qi – energie rea, cea care ne afectează viața. Ușa de la intrare se spune că reprezintă gura Qi-ului și este locul principal pe unde intră energia în sediul de firmă. Intrarea trebuie să fie curată, sentimentală, să fie o zonă luminoasă, să nu fie blocată, inghesuită, să nu existe Sha-Qi-uri (colțuri, țevi, copaci, stalpi). Atunci când ușa de intrare nu este conform standardelor, firma nu face bani, nu apare creștere financiară, ba dimpotrivă, apar tot felul de probleme.

Prin intermediul Feng Shui se pot găsi soluții pe care le putem implementa împreună, astfel încât scopul afacerii este s-o faci să meargă din ce în ce mai bine. În primul rând un factor important în afaceri sunt oportunitățile. Pentru tine ca antreprenor este vital să poți avea capacitatea de a vedea mereu oportunitățile în jurul tău, să ai șanse și noroc în afaceri. Pentru asta avem ceea ce se numește Palatul Oportunităților pe care este bine să-l activăm. În mod sigur, au fost ocazii când ai ratat anumite oportunități. Și aici voi pune un citat care se potrivește cu subiectul nostru. „Antreprenorii sunt acei oameni care văd oportunități acolo unde alții văd probleme”.

Un al doilea factor important de care este bine să ții cont este competiția. În zilele noastre concurența este foarte acerbă. Câteodată acest lucru te poate copleși, tocmai de aceea este important să fie analizat și acest palat al competiției. Este exclus să ai biroul în acest sector. Riști să pierzi orice licitație sau vreo negociere.

Și un al treilea factor important este Palatul Parteneriatelor. Acest palat ne arată capacitatea de a crea uniuni între alte firme, de a încheia noi contracte și colaborări.

Ca antreprenor ai nevoie de oameni în general, de clienți care cumpără ceea ce vinzi, fie un produs sau un serviciu. Fără oameni nu ai putea fi pe piață. De accea ai nevoie de Nobili. Acești Nobili reprezintă oameni care te ajută necondiționat. Sunt persoane care apar la momentul potrivit la locul potrivit și primești ajutor din partea lor. Sunt ca niște îngeri păzitori. Sunt situații când ai o anumită problemă și brusc poate să apară cineva care să-ți ofere o soluție.

Acești Nobili pot fi activați în biroul în care lucrezi și reprezintă o direcție cardinală care se activează cu apă statică sau în mișcare. Nobilii în afaceri pot însemna inclusiv angajați fideli, care nu te trădează, colaboratori cu care să ai relații foarte bune, care te sprijină, clienți care te plac etc.

Am vorbit despre Nobili, dar mai este ceva. Dacă afacerea ta nu atrage oameni? Cum e asta pentru tine? Crezi că este nevoie ca oamenii să fie atrași de afacerea ta? Evident! În primul rând trebuie să te placă oamenii, ca să vină la tine, la lucrurile pe care le vinzi. Afacerea ta nu va fi atractivă pentru clienți. Pentru asta este o stea care se numește Peach Blossom. După ce este activată această stea, în maxim o lună vei putea constata că oamenii vor începe să manifeste mai mult interes, vor crește numărul de persoane care vor dori să cumpere de la tine. Va aduce charismă și atractivitate. Modalitatea de activare este cu flori naturale în vază cu apă. Apa trebuie mereu să fie proaspată și florile să nu fie lăsate să se ofilească. Uneori mici modificări în spațiul de lucru poate să aducă foarte multe beneficii în afacerea ta.

Biroul managerului sau CEO trebuie să stea într-un sector pozitiv, de preferat în sectorul Sheng Qi și cu fața către direcția Sheng Qi personală. Sheng Qi guvernează succesul, autoritatea, statutul și prosperitatea. Este considerată principala stea a bogăției.

Pentru servicii de consultanță Feng Shui vă rugăm să ne contactați la nr. de tel: 0764 886 277  

sau e-mail: georgianavasuian@yahoo.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest