Feng Shui ajuta firmele să-și crească profiturile

Feng Shui pentru bani

Feng Shui este o știință exactă care folosește calcule și măsurători pentru determinarea stelelor pozitive sau negative dintr-un spațiu.

Feng Shui tradițional te ajută pe tine, ție ți se adresează și nu spațiului în care locuiești. Tu te odihnești în casă, tu lucrezi la acel birou, tu îți dorești să trăiești în armonie și echilibru, tu ești cel care caștigă bani.

Această știintă și-a dovedit utilitatea de-a lungul catorva milenii și a evidențiat modul în care energiile ce ne înconjoară ne influențează cursul vieții, armonizand-o sau, dimpotrivă generând stări sau situații conflictuale.

De-a lungul timpului, oamenii au observat că într-un spațiu cum ar fi cazul unui unui birou, există energii pozitive care ne vor ajuta să ne atingem potențialul mult-dorit. Acestea ne susțin dacă vom lucra pe ele sau cu fața la ele. În timp ce energiile negative, aduc experiente al caror sens pare sa ne scape de multe ori. La o simpla privire, acestea ar putea părea simple situații de moment, întâmplări accidentale. Dar, după cum bine știm, în viață nu există coincidențe, deci nu este nimic întâmplător.

În cazul acesta următoarea întrebare apare într-un mod firesc:

Ce pot obține dacă voi aplica principiile Feng Shui în viața mea?

  • mai multă prosperitate
  • îmbunătățește eficiența și crește motivația în rândul angajaților
  • o atmosferă mai armonioasă în cadrul colegial
  • capacitatea de a crea un mediu care să te ajute să-ți maximizezi potențialul
  • avansare profesională
  • cresc șansele pentru mai multe oportunități de afaceri
  • amplificarea veniturilor

Deseori v-ați confruntat cu afaceri care nu mergeau oricât de multe eforturi ați fi depus, pur și simplu nu funcționau. Se întâmplă să aveți pierderi financiare, profit scăzut sau aveti probleme cu angajații?

O afacere ca să funcționeze, trebuie să aibă energia prosperității la intrare, pentru a avea parte de bunăstare. Beneficiile acestor stele pozitive atrag clienții potriviți și crește profitul. Dacă îți dorești ca afacerea ta să fie una de succes și să fie în plină dezvoltare, Feng Shui îți garantează că te poate ajuta să ajungi acolo unde îți dorești. Nu este necesar să crezi în feng shui, pentru că el funcționează oricum. După ce un consultant feng shui, întocmește un raport cu harta energetică a spațiului, recomandă să se facă modificările necesare și să aplice remedii pentru anihilarea energiilor negative. În scurt timp se produce o deblocare a energiilor. Încep să apară noi oportunități de afaceri, noi contracte, persoane potrivite,  deblocari financiare, etc.

Corporații și firme beneficiază de Feng Shui

Foarte multe corporații și firme au început să-și desfășoare activitățile în birouri amenajate după principiile străvechi chinezești și acest lucru a facut să crească veniturile, să atragă oportunități în afaceri și să încheie contracte de mult visate.

Dacă veți respecta sugestiile și sfaturile pe care le primiți și veți aplica remediile necesare, problemele cu care vă confruntați pot fi rezolvate prin reamenajarea spațiului.

Sunt foarte multe cazuri când lipsa Feng Shui-ului într-un spațiu generează o serie de probleme. Ratarea oportunităților și a contractelor, pierderi financiare, probleme de sănătate, ghinioane și necazuri, pagube și furturi, conflicte, întârzieri cu documentele etc.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest