Experiență Feng Shui de Ziua Îndrăgostiților

fengshui-eveniment

Ora și locul

04 feb., 09:00 EET – 31 mar., 18:00 EESTLocuinta ta / Biroul tau, Bucuresti

Despre eveniment

Vrei sa atragi o relatie stabila in viata ta sau sa iti amplifici charisma?

Fa-ti un cadou special in luna februarie! Alege o experienta Feng Shui pentru tine si casa ta/biroul tau.

Casa in care locuim, biroul in care lucram influenteaza modul in care ne simtim. Astfel, putem fi mereu obositi, deprimati, sa avem numeroase conflicte, obstacole sau ghinioane.

Feng Shui nu inseamna niste obiecte cumparate din comert asezate prin casa, iar astfel ne gasim jumatatea sau avem mai multa prosperitate sau charisma.

Feng Shui este o stiinta. Aceasta pleaca de la principiul ca fiecare spatiu este unic, iar pentru a gasi solutia corecta in realizarea obiectivului pe care ni-l propunem este necesara, mai intai de toate, realizarea de calcule si masuratori matematice ale spatiului in care traim/lucram, masuratori efectuate de catre specialisti. Totdata, este realizata si o analiza a mediului inconjurator si a datei de nastere a locatarului spatiului. Pe baza concluziilor rezultate astfel, persoana care apeleaza la aceasta stiinta va trebui sa puna in practica anumite schimbari in spatiul respectiv pentru a activa pe termen lung energiile pe care doreste sa le atraga.

Alege sa faci ceva diferit in luna februarie, iar o sesiune de consultanta Feng Shui va fi, cu siguranta, o experienta benefica pentru viata ta, pe care sa o povestesti cu prietenii.

Ce include experienta?

  • O evaluare Feng Shui completa si corecta a spatiului in care locuiesti/lucrezi in vederea determinarii solutiilor pentru realizarea obiectivului dorit de tine (atragerea unei relatii stabile in viata ta / amplificarea charismei)
  • Deplasarea consultantului Feng Shui la fata locului pentru realizarea masuratorilor cu ajutorul busolei Luo Pan
  • Intocmirea raportului Feng Shui pe baza masuratorilor realizate la fata locului si a informatiilor furnizate de catre persoana care achiziioneaza experienta (anul in care s-a construit cladirea, schita apartamentului/biroului, data nasterii)
  • Discutie directa cu consultantul Feng Shui pe marginea concluziilor raportului si a recomandarilor care ar trebui urmate
  • Primesti 2 planuri generate de concluziile raportului, unul cu schita energetica a locuintei/biroului, celalalt cu harta stelelor zburatoare, insotite de explicatiile necesare pentru a sti ce ai de facut pentru indeplinirea obiectivului propus
  • Experienta este sustinuta de catre Georgiana Vasuian, consultant Feng Shui

Pret: 

  • pentru locuinte cu suprafata de pana in 50 m²: 1.400 lei
  • pentru locuinte cu suprafata intre 51 – 80 m²: 1.900 lei
  • pentru locuinte cu suprafata > 80 m²: stabilirea tarifului se face dupa comunicarea de catre persoana interesata a suprafetei locuintei.

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Experienta este valabila pe raza muncipiului Bucuresti

Data desfasurare:

Experienta este valabila in perioada 04 Februarie – 31 Martie 2022

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru rezervarea acesteia, urmata de realizarea platii.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare referitoare la modul in care vei putea intra in posesia acesteia si ce trebuie sa pregatesti pentru evaluare.


Înscrie-te acum!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest