Energiile si remediile anului 2015

balloon-655324_640

     Anul 2015 este marcat de trigrama 3, a carei energie este specifica schimbarii, perseverentei, agresivitatii si determinarii. Aceasta energie reprezinta inceputul, fie ca este vorba de un proiect, o directie in viata sau un conflict in aspect negativ. In aspect negativ ne poate aduce barfe, neintelegeri de aceea se recomanda bunavointa. In aspect pozitiv, vom fi tentati sa ne implicam in activitati care implica aventura, curaj, asumarea de risc calculat. Vom simti nevoia sa fim mai activi, sa ne exprimam personalitatea, sa facem mai multa miscare.

     Zonele cele mai bune dintr-o locuinta sau spatiu comercial in 2015 sunt N, SV, si E. Se spune ca cei care au intrarea, biroul, livingul la N, SV si E vor beneficia de prosperitate.

Anul aceste este recomandat sa nu faceti renovari in zona de V a locuintei, biroului. Nu petreceti timpul in zona de V, dar daca totusi nu aveti de ales, folositi clopotei de vant metalici, sau un vas transparent/negru cu apa si sare, care sunt recomandate ca remediu pentru aceasta zona.

     Pentru energiile anului 2015 putem aplica si singuri remediile folosind o busola obisnuita pentru a stabili directiile cardinale in casa/apartamentul/biroul in care locuim sau lucram. Aceste remedii sunt doar pentru influenta anuala a energiilor, pentru energiile care ne influenteaza pana in 2023 este nevoie de ajutorul unui specialist Feng Shui.

In zona de Vest, anul acesta vine energia lui « 5 » aducatoare de ghinioane. Ca remediu putem folosi obiecte fabricate din elementul metal, sau un vas transparent/negru cu apa sarata.

In zona de Sud-Est vine energia lui « 2 », energia bolii. Ca sa remediem aceasta energie putem folosi sase monede de metal legate cu snur alb.

In zona de Sud vine energia lui « 7 » care are nevoie de elementele lemn si apa. In mod normal se folosesc 3, 4 bambusi intr-un vas de sticla transparent. Aceasta energie aduce barfe, scandaluri si probleme legale.

La Nord-Est vine energia lui « 6 » cu intarzieri juridice si probleme legate de aparatul respirator. Remediile pentru aceasta energie sunt exact ca si la energia « 7 », adica lemn si apa.

In centrul casei/biroului, vine energia conflictelor si a furtului « 3 », de aceea trebuie sa punem un obiect din ceramica rosie sau un covoras rosu/portocaliu/mov, cristale sau pietre.

La N, E si SV nu sunt necesare remedii.

Georgiana Văsuian

Consultant Feng Shui

Tel. 0764 886277

e-mail contact@fengshuigv.ro

 www. fengshuigv.ro

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest