Energiile anului 2017

Harta_energetica_2017-cu-logo-1024x1024

Energiile anului 2017 și direcţiile favorabile.  Acestea aduc prosperitate, oportunităţi şi succes în toate domeniile.  În EST se află (steaua 8), SUD-EST (steaua 9) şi Centru (steaua 1). Pentru a beneficia de spirjinul acestor stele se recomandă să petrecem cât mai mult timp în zonele respective.

La Sud-Vest şi la Nord avem doua energii care în anumite condiţii pot aduce probleme legale sau bârfe. Ele trebuie remediate cu ajutorul a 3 fire de bambus puse într-o vază cu apă transparentă.

În Centru vine steaua anuala 1 şi reprezintă steaua academică si ajuta la studii. Este recomandat copiilor să studieze pe această zonă.

La Nord-Est si la Vest avem două energii  negative ce aduc certuri şi conflicte şi respectiv, lene sau aventuri amoroase. Aceste două energii se remediază cu ajutorul obiectelor rosii. Puteti folosi un obiect de decor roşu sau un cristal galben sau roz) plasate în direcţiile respective.

La Vest în 2017 este direcţia Marelui Duce (Cocoşul). În această zonă este bine să nu se realizeze renovări (nu se bat cuie, nu se zugrăveşte, nu se mută mobila, etc). Dacă sunteţi nevoiţi să faceţi renovări în casă se recomandă să începeţi din altă direcţie a casei.

În zona de Nord-Vest avem energia 2 care se ocupă de sănătate şi de boală. Pentru a ne feri de problemele de sănătate, trebuie să plasăm un şirag de 6 monede metalice legate cu şnur negru (nu rosu). Mai puteti folosi un pahar transparent cu apă şi sare, care se va schimba regulat. Este recomandat să se evite zona pentru că anul acesta vor apărea probleme legate de aparatul respirator şi de sistemul circulator.

Steaua cu ghinion

La Sud avem steaua anuala 5, cea mai ghinionistă stea care poate aduce probleme de sănătate, blocaje în afaceri sau carieră. Blochează foarte mult daca vine la intrare într-un an – blochează foarte mult proiectele și amână foarte mult.

De aceea se recomandă să nu dormim pe această zonă, şi să nu avem biroul pe sectorul Sud. Dar daca totusi nu avem  de ales și nu putem sa ne mutam, aplicam remedii: clopotei de vant metalici sau un vas negru cu apa sarata şi obiecte metalice. Apa se va schimba săptămânal. Nu este bine să se facă renovări pe directia Sud a casei în acest an (nu se fac săpături, nu se fac găuri în pereţi, nu se bat cuie, nu se renovează).

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest