Diferența dintre Feng Shui Tradițional și cel comercial

Banuti Feng Shui

În Feng Shui-ul Tradițional pentru a corecta dezechilibrele energetice dintr-un spațiu, se folosesc ca remedii cele 5 elemente.  În starea lor naturală sunt urmatoarele: lemn, foc, pământ, metal și apă. Scopul acestor remedii nu este de a umple spațiul cu diverse obiecte nefolositoare. Ele sunt de bun simț și discrete și sunt așezate cu un scop.

Feng Shui-ul comercial/new age, recomandă amenajarea spațiului cu diverse statuete, talismane, amulete și simboluri, dar fară niciun efect în schimb. Asta înseamnă că nu veți rezolva problemele cu care vă confruntați din casa d-voastră.  Dacă doriți să vă transformați casa într-un muzeu, este doar alegerea d-voastră.

Diferența dintre un consultant feng shui si un comerciant feng shui

Un consultant Feng Shui Tradițional, întodeauna evaluează spațiul împreună cu clientul. Analiza corectă nu se poate realiza fară efectuarea măsurătorilor la fața locului, plus planul cadastral al spatiului respectiv.

La urmatoarea întâlnire, se prezintă rezultatele măsurătorilor și se recomandă modificările si aplicarea remediilor, dar și soluțiile pentru depășirea obstacolelor. Pe lângă întocmirea hărții energetice a spațiului, se face și analiza destinului care se traduce prin „Cele 4 Coloane ale Destinului”.

Sunt două categorii de oameni – cei care caută cu disperare remedii feng shui prin obiecte si alții care cred ca este ceva mai mult decât simplele obiecte.  Schimbi locul, schimbi norocul. Suntem foarte receptivi și putem simți când ceva nu este în regulă în casa în care locuim. Lucrurile nu se așează deloc așa cum ne dorim. este foarte important mediul în care trăim, pentru a ne simți confortabili și în armonie. Este zicala care spune așa: nicăieri nu e mai bine decât acasă.

La scurt timp după aplicarea remediilor și schimbările sugerate, se poate observa o deblocare energetică. Asta înseamnă ca apar noi oportunități, se produc deblocări financiare, se îmbunătățesc relațiile și sănătatea.

Stiți că: spațiul în care locuiți sau lucrați, dar și data de naștere vă influențează destinul, sănătatea, banii, succesul și relațiile?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest