Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian

Despre mine

Poate că şi tu eşti exact ca mine…

Georgiana Văsuian

Consultant Feng Shui

Poate ca si tu esti exact ca mine…un Explorator, un cautator de sine, insetat de cunoastere, de sens, de iubire, de pace interioara sau poate nu inca. Poate aceste lucruri iti sunt inca straine si fara sens si e ok, insa ceea ce pot sa-ti spun este, ca la un moment dat te vei “trezi” si atunci intregul tau Univers se va schimba! 

Ti se intampla si tie sa te simti deseori neinteles, singur, sa simti uneori nedreptate in viata ta, sa simti ca nu-ti gasesti locul aici, sa simti furie, sau ca grijile te coplesesc? Daaa, te inteleg perfect, am experimentat toate aceste lucruri si pe unele inca le mai traiesc si ma lupt cu ele….ca si tine.

Insa ceea ce pot spune este  NU sa gandesti pozitiv, nu ca ar strica, dar cand in sufletul tau nu e nimic pozitiv in acele momente nu va trece. Iti propun in schimb sa traiesti emotia, (stiu ca doare) dar stai cu ea, n-o alunga, stai cu singuratatea, simte asta in corpul tau, simte nedreptatea si traieste-o sau stai cu furia si observa unde simti asta in interiorul tau. Alungandu-le sau evitandu-le la nesfarsit ele vor reveni cu mai multa forta cerandu-si drepturile de a se exprima.

M-au fascinat oamenii si mereu m-am intrebat ce ii mâna sa se comporte intr-un anume fel, sa simta intr-un anume mod si tot cautand am gasit, am gasit ceva frumos care s-a transformat in pasiune, pasiunea de a ma conecta cu oamenii la un alt nivel si imi doresc sa ma pot conecta si cu tine, da, cu tine, cel care citesti aceste randuri. 

Acreditări

Sub îndrumarea Mentorului meu Risvan Vlad Rusu, am absolvit cursurile de :

  • Bazele si Secretele Metafizii Chineze
  • Qi Men Dun Jia Magic
  • Qi Men Dun Jia Academy
  • BaZi Academy
  • Feng Shui Academy
  • Feng Shui Mastery
  • Feng Shui Insights
De asemenea, am absolvit și un curs de Public Speaking cu trainerul Melania Medeleanu, precum și un curs de trainer Picon Training Center.

Nu ezita să ne contactezi !

AFLĂ informații și despre :

Qi Men Dun Jia

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian QI MEN DUN Jia Ce este Qi men dun jia ? Qi Men Dun Jia este o forma straveche de divinatie din China, care se folosea in strategii militare., pentru o obtine victoria in timpul

Citește în continuare »

Coloanele destinului

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian coloanele destinuli „CELE PATRU COLOANE ALE DESTINULUI” Zodiacul Chinezesc sau Cele patru Coloane ale Destinului? Sunt una şi acelaşi lucru. Reprezintă una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului care ne-a fost lasata de

Citește în continuare »

Feng Shui

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian feng shui Feng Shui pleacă de la principiul că fiecare spaţiu este unic Tot mai mulţi oameni îţi doresc  să le fie bine şi sunt mereu în căutarea stării de bine. Din păcate foarte mulţi

Citește în continuare »