Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian

Despre mine

Poate că şi tu eşti exact ca mine…

Georgiana Văsuian

Consultant Feng Shui

Poate ca si tu esti exact ca mine…un Explorator, un cautator de sine, insetat de cunoastere, de sens, de iubire, de pace interioara sau poate nu inca. Poate aceste lucruri iti sunt inca straine si fara sens si e ok, insa ceea ce pot sa-ti spun este, ca la un moment dat te vei „trezi” si atunci intregul tau Univers se va schimba! 

O viata fericita inseamna lucruri diferite pentru oameni diferiti, dar conform specialistilor, armonia este atinsa in momentul in care gandurile, emotiile si mindsetul sunt in echilibru, atunci cand suntem aliniati cu Sursa noastra.

Cum ar fi sa stii ca poti avea o viata fericita si implinita in care poti sa-ti accesezi resurse nelimitate pentru a putea manifesta toate visele si dorintele in realitate?

Cum ar fi sa stii ca poti sa transformi blocajele din mintea ta, astfel incat sa devii un magnet pentru prosperitate, sanatate si relatii de calitate?

Cum ar fi sa stii care este potentialul tau si sa-ti cunosti adevarata putere, astfel incat sa poti lua decizii mai bune in viata si sa devii in fiecare zi cea mai buna versiune a ta?

In momentul in care reusesti sa identifici cine esti cu adevarat si care este adevarata ta putere, atunci nu vor exista limite pe care sa nu le poti atinge.

Eu am visat la toate aceste lucruri si continui sa visez sa-mi creez viata pe care mi-o doresc.

M-au fascinat oamenii si mereu m-am intrebat ce ii face sa se comporte intr-un anume fel, sa simta intr-un anume mod si tot cautand am gasit, am gasit ceva frumos care s-a transformat in pasiune, pasiunea de a ma conecta cu oamenii la un alt nivel si imi doresc sa ma pot conecta si cu tine, da, cu tine, cel care citesti aceste randuri. 

Te invit in lumea mea!

Acreditări

Sub îndrumarea Mentorului meu Risvan Vlad Rusu, am absolvit cursurile de :

  • Bazele si Secretele Metafizii Chineze
  • Qi Men Dun Jia Magic
  • Qi Men Dun Jia Academy
  • BaZi Academy
  • Feng Shui Academy
  • Feng Shui Mastery
  • Feng Shui Insights
De asemenea, am absolvit și un curs de Public Speaking cu trainerul Melania Medeleanu, precum și un curs de trainer Picon Training Center.

Te așteptăm pentru orice detalii sau întrebări!

AFLĂ informații și despre :

Qi Men Dun Jia

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian QI MEN DUN Jia Ce este Qi men dun jia ? Qi Men Dun Jia este o forma straveche de divinatie din China, care se folosea in strategii militare., pentru o obtine victoria in timpul

Citește în continuare »

Coloanele destinului

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian coloanele destinuli „CELE PATRU COLOANE ALE DESTINULUI” Zodiacul Chinezesc sau Cele patru Coloane ale Destinului? Sunt una şi acelaşi lucru. Reprezintă una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului care ne-a fost lasata de

Citește în continuare »

Feng Shui

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian feng shui Feng Shui pleacă de la principiul că fiecare spaţiu este unic Tot mai mulţi oameni îţi doresc  să găsească starea de pace și de liniște chiar în locuința lor şi sunt mereu în

Citește în continuare »