Despre mine

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian

Poate că și tu ești ca mine...

Social Media

Poate ca si tu esti exact ca mine…un Explorator, un cautator de sine, insetat de cunoastere, de sens, de iubire, de pace interioara sau poate nu inca. Poate aceste lucruri iti sunt inca straine si fara sens si e ok, insa ceea ce pot sa-ti spun este, ca la un moment dat te vei „trezi” si atunci intregul tau Univers se va schimba! 

O viata fericita inseamna lucruri diferite pentru oameni diferiti, dar conform specialistilor, armonia este atinsa in momentul in care gandurile, emotiile si mindsetul sunt in echilibru, atunci cand suntem aliniati cu Sursa noastra.

Cum ar fi sa stii ca poti avea o viata fericita si implinita in care poti sa-ti accesezi resurse nelimitate pentru a putea manifesta toate visele si dorintele in realitate?

Cum ar fi sa stii ca poti sa transformi blocajele din mintea ta, astfel incat sa devii un magnet pentru prosperitate, sanatate si relatii de calitate?

Cum ar fi sa stii care este potentialul tau si sa-ti cunosti adevarata putere, astfel incat sa poti lua decizii mai bune in viata si sa devii in fiecare zi cea mai buna versiune a ta?

In momentul in care reusesti sa identifici cine esti cu adevarat si care este adevarata ta putere, atunci nu vor exista limite pe care sa nu le poti atinge.

Eu am visat la toate aceste lucruri si continui sa visez sa-mi creez viata pe care mi-o doresc.

M-au fascinat oamenii si mereu m-am intrebat ce ii face sa se comporte intr-un anume fel, sa simta intr-un anume mod si tot cautand am gasit, am gasit ceva frumos care s-a transformat in pasiune, pasiunea de a ma conecta cu oamenii la un alt nivel si imi doresc sa ma pot conecta si cu tine, da, cu tine, cel care citesti aceste randuri. 

Te invit in lumea mea!

Te așteptăm pentru orice detalii sau întrebări!

Acreditări

Sub îndrumarea mentorului meu Risvan Vlad Rusu, am absolvit cursurile de:

De asemenea, am absolvit și un curs de Public Speaking cu trainerul Melania Medeleanu, precum și un curs de trainer Picon Training Center.