Feng Shui = o investiție

pots-716579_1920

Consideri o consultanță feng shui o investiție? Atunci ai dreptate. Este cea mai potrivită și eficientă netodă pe care o poți alege și poți să te consideri un om câștigat. Atunci când ne cumpăram o casă, scopul principal este s-o decorăm cât mai frumos și după bunul nostru plac.

Dar ce ne facem cu energiile casei? Pe ele cum le echilibrăm? Decorarea unei case nu trebuie făcută doar din punct de vedere estetic, ci și energetic.  De multe ori punem accent doar pe acest aspect, însă nu este și benefic. În casă trebuie să fie o energie pozitivă și echilibrată astfel încât oamenii să se simtă confortabil.

Casa Feng Shui

De câte ori nu ați experimentat un disconfort în anumite spații și nu știați cum sa plecați mai repede? Pe de altă parte sunt convinsă că ați intrat în case mai mici și mai modeste, în care vă simțeați foarte bine, încat nu vă mai venea să plecați. Energiile din locuința în care locuim, ne pot influența foarte mult viața într-un mod pozitiv sau negativ. O influență pozitivă ne ajută să ne bucurăm de o sănătate bună, relații armonioase și de prosperitate.  În caz contrar avem parte de blocaje, ghinioane sau probleme de sănătate. Mulți oameni care s-au mutat într-o casă nouă, de multe ori au sfârșit prin a divorța, și-au pierdut slujba și în cele din urmă au pierdut chiar și casa la care au muncit atât de mult.

De aceea este foarte important mediul în care trăim, să fie armonios și echilibrat pentru a avea parte de stabilitate și susținere în tot ceea ce facem. Numai un specialist feng shui, vă poate echilibra energiile din locuință fiind astfel influențați de energiile pozitive și anihilând energiile cu influență negativă. Cu ajutorul acestuia elimini blocajele și obstacolele și te poți bucura de o viață echilibrată și împlinită. Feng shui nu face minuni, în schimb te ajută să rezolvi problemele cu care te confrunți. Acestea se traduc prin mai multă armonie, o stare de sănătate fizică, psihică și emoțională, prosperitate și relații armonioase. În urma unei amenajări feng shui a spațiului, se produc niște deblocări energetice, care se traduc prin noi oportunități, succes, fericire, un job mai bun, creșterea veniturilor etc.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest