Case cu noroc sau cu ghinion din punct de vedere Feng Shui

Manekineko1003

Am decis să scriu acest articol pentru a vedea cât de importantă este casa în care noi locuim.  În articolele anterioare, am mai menționat că norocul unei case din punct de vedere feng shui se schimbă odată la 20 de ani. Cu alte cuvinte, dacă vă merge bine în plan social, din punct de vedere financiar, înseamnă că beneficiați de niște energii pozitive.

De asemenea energia de la intrare este foarte importantă pentru că ne influențează foarte mult viața. Ideal ar fi să fie o stea bună de prosperitate, astfel încât energia banilor să pătrundă mai ușor în locuință. Asta nu înseamnă că alți oameni care au în interiorul casei aceasta stea, nu vor beneficia la rândul lor de prosperitate. Doar că trebuie identificată și amplificată. Acesta este un caz fericit în care oamenii sunt influențați într-un mod pozitiv.

Dar sunt și cazuri în care oamenii locuiesc într-un apartament și decid că este timpul să se mute într-o casă mai mare. De multe ori facem acest lucru fără să știm în ce ne băgăm. Nu suntem conștienți de influența stelelor cu efect negativ și problemele care pot apărea.  Este foarte important atunci cand doriți să vă mutați într-o altă casă, să consultați mai întâi un specialist feng shui. În urma unei evaluări, acesta vă poate ajuta să alegeți locuința cea mai potrivită pentru d-voastră. Vă va oferi sugestii clare încât să puteți beneficia de stelele cele mai favorabile. Aceste stele vă ajută să traiti într-un mediu armonios care să genereze prosperitate, noroc și sănătate.

Dacă înainte lucrurile erau în regulă în vechea locuință acum pot apărea probleme. Acestea se traduc prin conflicte, blocaje, pierderi de bani, obstacole, probleme cu somnul sau probleme de sănătate și cuplu. Sunt cazuri când se pot remedia aceste aspecte. În mod sigur se găsesc soluțiile cele mai potrivite pentru rezolvarea acestor probleme. O evaluare feng shui a casei, vă poate arăta care sunt problemele cu care vă confruntați. Vă va oferi soluțiile și remedii pentru a putea beneficia de efectul stelelor pozitive și anihilarea stelelor negative.

Feng shui este o știință exactă, nu o superstiție

Foarte mulți oameni confundă această știință care a luat naștere în urmă cu câteva mii de ani, care era folosită de împărați și nobilime. Pe când „superstiția” feng shui era folosită de oamenii de rand care nu au avut acces la această cunoaștere. Aceștia doreau la rândul lor să aibă parte de prosperitate și au început să împrumute diverse simboluri chinezești. Mai târziu comercianții le-au scos pe piață vânzându-le ca fiind obiecte norocoase feng shui. Câteva exemple de astfel de obiecte ar fi:  pisica Maneki Neko, elefantul Ganesha, dragoni, bănuți norocoși, rațe mandarin etc. Din păcate astfel de obicte nu sunt decât pur decorative, fără vreo influență asupra oamenilor. Nu există obiecte specifice feng shui, cu alte cuvinte aceste obiecte nu vor aduce sufletul pereche, sănătate și prosperitate așa cum ar crede unii.

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest