Coloanele Destinului

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian

„CELE PATRU COLOANE ALE DESTINULUI”

Zodiacul Chinezesc sau Cele patru Coloane ale Destinului? Sunt una şi acelaşi lucru. Reprezintă una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului care ne-a fost lasata de catre stramosii chinezi. Este un sistem de metafizica chineza foarte logic si de-o acuratete uimitoare.

Acesta se bazeaza pe data de nastere a fiecarei persoane. Se folosesc cele opt caractere din care cele „patru tulpini celeste” si „patru ramuri terestre. Acestea se bazeaza pe cele cinci elemente: lemn, foc, pamant, metal si apa. In acest mod ii releva acestuia tipul de cariera de care se simte atras, diferite aspecte legate de casatorie si relatiile cu cei din jur.

Ne mai poate furniza despre talentele sale, planul financiar, perioadele favorabile si nefavorabile din viata acestuia. In acest mod mai putem descoperi calitatile, stilul de viata,  sau tipul de personalitate.

Zodiacul Chinezesc sau Coloanele Destinului, ne poate oferi indicii clare referitoare la urcususrile si coborasurile cu care ne putem confrunta de-a lungul vietii.  Cu ajutorul acestui sistem, ne putem calcula reusita intr-o intalnire de afaceri, mariaj, sau diferite proiecte pe care le demaram.

Te așteptăm pentru orice detalii sau întrebări!

Când ne putem căsători?

Cum ar fi sa putem cunoastem toate aceste informatii cu privire la viata noastra? Sa stim cand ne putem casatori, cand este momentul sa dam nastere unui copil sau cati bani vom castiga.

Metoda ne ajuta nu doar sa dobandim o cunoastere profunda a experientei de viata si a comportamentului nostru. Ne permite chiar sa prevedem provocarile care pot aparea, astfel incat sa putem lua masurile de precautie necesare. Ne poate ajuta sa ne planificam mai bine parcurgerea respectivelor momente dificile din viata noastra. Acuratetea acestor informatii este absolut uimitoare.

Prin aceste astrograme, multi oameni isi pot intelege mai bine viata si ii ajuta sa ia decizii mai bune. Oamenii nascuti in aceasi zi si in aceasi ora vor avea insa experiente diferite de viata. De ce? Pentru ca aici intervine cel de-al doilea factor si anume norocul. Si aici va voi da un exemplu simplu.

Liberul arbitru este inclus in aceasta ecuatie, astfel incat multe lucruri depind de alegerile si deciziile pe care le luam. Cu atat mai mult cand suntem avertizati cu privire la anumite perioade din viata noastra. Chinezii ne spun ca nu trebuie sa fim nici foarte optimisti, dar nici foarte pesimisti. Asta insemna ca nu exista nici momente de fericire vesnica si nici de tristete vesnica.