Coloanele Destinului

bazi

\”Cele patru Coloane ale Destinului\”, reprezintă una dintre cele mai autentice metode de analiză a destinului care ne-a fost lăsată de către strămoșii noștri chinezi. Este un sistem de metafizică chineză foarte logic și de-o acuratețe uimitoare care se bazeaza pe data de naștere.

Acest sistem folosește cele opt caractere din care cele „patru tulpini celeste” și „patru ramuri terestre”. Sistemul se bazează pe cele cinci elemente: lemn, foc, pamant, metal și apă. În acest mod îi este relevat individului tipul ce carieră i se potrivește, diferite aspecte legate de casatorie sau planul financiar.

Fiecare persoana va experimenta urcușuri și coborâșuri care îî va marca anumite etape din viața sa. În acest mod mai putem descoperi calitățile, stilul de viață sau tipul de personalitate. Această interpretare ne poate oferi indicii clare despre starea noastră de sănătate sau la problemele cu care ne putem confrunta.  Cu ajutorul acestui sistem, ne putem calcula reușita într-o întâlnire de afaceri, mariaj, sau diferite proiecte pe care le avem.

Cum ar fi să cunoaștem aceste informații cu privire la viața noastră printr-o interpretare a datei noastre de naștere? Metoda ne ajută nu doar să dobândim o cunoaștere profundă a experienței de viață ci să ne înțelegem mai bine comportamentul. Explicatiile sunt logice și foarte precise, și ne permite chiar să prevenim anumite pericolele care pot aparea in viitor. În felul acesta putem lua măsurile de precauție din timp pentru a parcurge mai bine momentele dificile din viața noastră.

Liberul arbitru

Prin aceste consultații mulți oameni își pot înțelege mai bine viața și îi ajută să ia decizii mai bune. Oamenii născuți în aceași zi și la aceași ora vor avea însă experiențe diferite de viață.  Aici intervine cel de-al doilea factor și anume norocul. Și aici vă voi da un exemplu simplu: liberul arbitru este inclus în această ecuație. Multe lucruri depind de alegerile și deciziile pe care le luam în viață, fiind mereu influențați cu atat mai mult cand suntem avertizati cu privire la anumite perioade din viață noastră. Chinezii ne spun că nu trebuie să fim nici foarte optimiști, dar nici foarte pesimiști asta însemnând că nu există nici momente de fericire veșnică și nici de tristețe veșnică.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest