Care sunt problemele de sanatate in metafizica chineza in 2016?

feng-shui-master-5-elements

Probleme de sanatate in 2016

In metafizica chineza, focul reprezinta – inima si circulatia sangelui, prin urmare un an de foc este usor sa aduca boala cu inima, probleme cu inflamatii ale sangelui si dureri de umar. Metalul in corpul uman este guvernat de plamani si organele respiratorii. Cu focul atacand metalul, (in ciclul elementelor este o relatie de distrugere dintre cele doua – focul topeste metalul), exista sanse de gripa, epidemii si alte probleme cu organele respiratorii sau cu pielea; ar fi bine sa avem grija la plaja sa nu ne expunem mai mult decat este cazul, pentru ca vor aparea mai  multe probleme ca de obicei.

De asemenea Steaua zburatoare 2 de anul acesta, aduce la randul ei probleme de sanatate si boala, focul ataca plamanii, adica metalul, atentie la bolile virale – respiratorii, va scadea imunitatea si trebuie sa avem grija de acest lucru si sa prevenim din timp. Atentie si pentru cei care inca nu si-au rezolvat problemele dentare.

Se recomanda pentru cei care au in harta natala un foc excesiv sau hipertensiune sa consume ulei omega 3 si 6 pentru calmarea focului, (stimuleaza apa din organism), gingko biloba (subtiaza sangele), extract din sambure de struguri sau usturoi, iar pentru cei cu hipotensiune – asta indica un deficit de foc si li se recomanda suplimente cu coenzima Q10, fructe si legume rosii proaspete, ginseng, antioxidanti, miere, laptisor de matca si polen, pentru amplificarea focului.

 

In ultimii 3 ani din 2013 pana in 2015, am experimentat ani de foc si de pamant, focul reprezinta circulatia sangelui, carbohidrati, energie si zahar, pamantul reprezinta stomacul si muschii, ca atare, acesti ani a facut ca oamenii sa se ingrase mai usor. Si totusi 2016 venirea elementului metal este o buna sansa sa epuizeze excesul de pamant pe care l-am dobandit in ultimii ani. Asa ca, este un an bun sa facem mai multe exercitii, sa tinem diete si sa pierdem in greutate, va fi mai eficient sa dam jos excesul de grasime.

Semnul animalului cel mai nefavorabil este Tigrul care se afla in ciocnire directa cu Maimuta. Asemenea ciocniri de regula aduc turbulente, mutari, accidente sau schimbari; cum stelele calatoare se ciocnesc, va stimula accidentele din trafic, dezastrele aeriene si maritime, exploziile si incendiile. Maimuta creaza o penalizare de foc cu tigrul si sarpele iar acest foc excesiv va aduce probleme de sanatate legate de inflamatii si organele respiratorii pentru cei care focul le este un element nefavorabil. Nu ar trebui sa ne ingrijoram cu privire la aceste ciocniri si penalizari foarte mult, pentru ca ele nu ne sunt menite pentru a ne face probleme, ci pentru a ne face mult mai constienti si mai vigilenti cu privire la ce se afla in jurul nostru, dar si in interiorul nostru – atragem ceea ce suntem; exteriorul nu este altceva decat oglinda sufletului. Universul este intodeauna cinstit cu noi si nu ne da nimic intamplator.

 

Persoanele care sunt nascute in an de maimuta, ofenseaza anul, pe Marele Duce. Cand maimuta intalneste an de maimuta, aduce dizarmonie, griji, iritari, frustrari. Aduce schimbari in planul general. Ei de regula au parte de mai multe miscari si calatorii in 2016 si este bine sa profite de aceasta sansa pentru a face schimbarile necesare cum ar fi mutarea in casa, mutarea biroului, schimbarea jobului sau mers in excursii. Daca vrem sa facem schimbari in cariera, acum este momentul. Cu toate astea ei trebuie sa aiba mare grija si sa se abtina de la a practica sporturi extreme cum ar fi sa conduca masini rapide, sa piloteze avioane, scufundari, parasutism, ski, etc – suntem cuminti. Este recomandat ca ei sa poarte un pandant cu un sarpe care ii va ajuta sa-i distraga atentia maimutei, astfel incat sa diminueze influenta negativa a ciocnirii. Pentru oamenii nascuti in an de tigru, este bine sa reduca calatoriile spre directiile SV pentru ca este directia Marelui Duce in 2016. Ciocnirea impotriva coloanei zilei de obicei aduce mutari sau conflicte in familie sau relatiile cu ceilalti, in special in relatia cu sotul sau cu sexul opus, se recomanda mai multa rabdare si toleranta pentru a trece cu bine in relatia de cuplu daca sunt probleme existente.

 

Animalele care se combina cu maimuta sunt sarpele, dragonul si sobolanul. Aceste animale sunt intr-un an de armonie si combinare. Daca cineva este nascut intr-o zi sau an de sarpe, exista sanse de combinare, pentru cei care sunt singuri, iar pentru cei care deja se afla intr-o relatie, le va aduce mai multa armonie in cuplu.

Maimuta reprezinta de asemenea si Steaua Academica, pentru cei nascuti in an de Foc yang. Asa ca 2016 este un an bun pentru a da nastere, bebelusii  nascuti in acest an automat vor avea steaua academica care inseamna calitati intelectuale si multa dorinta de invatare.

Maimuta in sistemul astrologic reprezinta Calul Calator pentru persoanele nascute in zi sau an de tigru, cal si caine. Desi anul acesta, vor fi mai multe incidente si vom calatori mai mult. Agentiile de turism vor avea mai mult succes fata de ultimii 2 ani. Se va calatori mai mult anul acesta prin prisma serviciului, excursii – vor aparea diverse deplasari.

 

partea II

va urma….

 

Consultant Feng Shui Georgiana Văsuian

Tel: 0764 886 277

e-mail: contact@fengshuigv.ro

www.fengshuigv.ro

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest