Armonie și prosperitate cu feng shui

Armonie cu Feng Shui

Nu trebuie să fiți „cel mai tare din parcare” ca să profitați de forța acestei practici. Feng Shui este pentru toata lumea. Avem două tipuri de clienți: cei care caută remedii feng shui pentru situații disperate și cei care caută un avantaj: își doresc condiții mai bune de viață sau de muncă. Vă aflați cumva într-una din situațiile de mai jos?

Dl. Ionescu are un restaurant frumos într-o zonă foarte circulată în care a investit foarte mult. În pofida serviciilor pe care le oferă, din pacate nu are intrarea pe o energie de prosperitateAsta înseamnă că nu are clienți, deci nu este profitabilă afacerea. În jurul său mai sunt și alte restaurante, unde sunt clienți și sunt cu mesele ocupate tot timpul. Prin urmare, afacerea sa nu merge, ce e de făcut în acest caz?

Clara este medic. Este deșteaptă, atrăgătoare, are simțul umorului, dar e singură. S-a săturat de întâlniri ratate. Vrea să-și întemeieze o familie. Cum îl poate atrage pe „Dl Potrivit”?

Maria și Andrei vor să-și cumpere o casă. După 5 ani de muncă și economii, au reușit să strângă 20.000 de euro pentru un avans. E vorba de o investiție serioasă. Cum își pot găsi casa potrivită?

Ioana și Marius sunt căsătoriți de 7 ani și își doresc foarte mult copii. Sunt 4 ani de când încearcă și nu reușesc. Ioana în urmă cu doi ani, a pierdut o sarcină. Au început să facă tratament, dar fară niciun rezultat. Există vreo metoda ca ei să reușească să-și îndeplinească visul de a avea copii?

Faptul că acești oameni fac apel la feng shui pentru a-și îmbunătăți situația, este o dovadă a faptului că au mintea deshisă. Ei sunt pregatiti să realizeze niște schimbări în viața lor. S-ar putea să întrebați cum îi poate ajuta o consultanță feng shui? Rabdare!

De ce am nevoie de Feng Shui?

Cel mai important lucru de care aveți nevoie, este o atitudine pozitivă; trebuie să faceți ceva pentru a vă asigura o viață mai buna dvs. și celor dragi. Veți folosi feng shui pentru a armoniza spațiul în care locuiți, pentru a va rezolva probleme financiare existente sau pentru a atrage mai multă abundență. Asumați-vă responsabilitatea pentru viața dvs! Creați-vă un destin pozitiv, spunând vorbe bune și făcând fapte bune. Echilibrul și armonia încep cu dvs înșivă!

20 de moduri în care puteți beneficia de Feng Shui

 1. Găsirea unui loc de muncă, promovarea sau obținerea unei măriri de salariu
 2. Pentru a aduce mai multa prosperitate în viața d-voastră
 3. Pentru a caștiga respect și faimă
 4. Pentru a rămâne însărcinată sau a evita pierderea sarcinii
 5.  Pentru a vă merge mai bine în afaceri
 6. Pentru a fi mai motivat
 7. Pentru a rezolva problemele financiare cu care vă confruntați 
 8. Pentru a atrage mai multe oportunități de afaceri
 9. Pentru a avea mai multă creativitate
 10.  Pentru îmbunătățirea sănătății 
 11. Pentru a vă simți mai confortabil acasă/la birou
 12. Pentru a scăpa de depresie
 13. Pentru a avea o viață socială mai activă
 14. Pentru a vă feri de despărțiri sau de divorț
 15. Evitarea proceselor sau a influențelor dăunătoare
 16. Evitarea accidentelor
 17. Închirierea unui apartament, construcția unei case sau a unui sediu pentru firmă
 18. Pentru a avea un control mai bun al propriului destin
 19. Pentru a avea parte de odihnă și somn de calitate
 20. Pentru a vă căsatori

Orice spațiu care este amenajat după principiile Feng Shui, te ajută să te simți cu adevărat bine și să ajungi acolo unde îți dorești!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest