Armonia umana intr-o casa din punct de vedere feng shui

Feng Shui pentru armonie

 

În momentul în care cineva solicită o consultanță feng shui, o face pentru a beneficia de efectele energiilor pozitive și minimizării efectelor energiilor negative. Scopul este pentru creșterea prosperității și armonizarea relațiilor dintre oameni (sănătate, statut social, studii, etc).

Pentru o analiză Feng Shui completă a unei locuințe, este necesară deplasarea unui specialist Feng Shui la fața locului. Se fac măsurători cu ajutorul busolei magnetice, în vederea întocmirii unui raport feng shui. Evaluarea feng shui, este un proces de identificare a energiilor pozitive și negative dintr-un spațiu.  Sunt necesare pentru realizarea acestei analize:

 

– anul în care a fost încheiată construcția clădirii

–  planul clădirii sau al apartamentului

– măsurarea orientării fațadei  clădirii de către specialist, cu ajutorul busolei chinezești Lo Pan

Pentru mai multă clarificare în legatură cu armonia umană voi explica de ce este importantă aceasta energie într-un spațiu. Pe sectorul acestei stele, este bine să dormim și să ne relaxăm. Această energie îmbunătățește relațiile dintre oameni și aduce mai multă armonie în cadrul familiei și înțelegere în cuplu. Ne ajută să avem un somn de calitate, o stare de bine, sănătate fizică și mentală. În urma amenajării locuinței în stil feng shui, vom beneficia de un control mai bun al vietii, succes în carieră sau în studii. Îmbunătățește calitatea vieții și aduce echilibru.

Ce se intamplă atunci când steaua responsabilă cu armonia umană este dezactivată într-un spațiu și nu putem s-o activam? Cand avem de-a face cu astfel de cazuri, asta înseamnă că le moare armonia în casă.  Daca această energie pică la intrare, în baie, debara sau chiar în centrul casei. Sunt zone unde orice am face, nu avem cum să activăm acest sector. Acest lucru aduce, dizarmonie în cuplu și neînțelegere, conflicte, probleme de comunicare, de sănătate, instabilitate, iar în timp poate să ducă la separări sau chiar divorțuri.

Femeia întâmpină dificultăți în a rămâne însărcinată, sau duce chiar la pierderea sarcinii. Se pot naște copii cu probleme și starea de sănătate le poate fi afectată membrilor familiei. Pentru cei care sunt singuri, întâmpină și mai multe dificultăți în a-și găsi un partener potrivit, pentru că nu există stabilitate. Se pot ivi situații neplăcute și în carieră, apar tot felul de obstacole și greutăți în a-și găsi un loc de muncă. Iată că deja lipsa aceastei energii poate să creeze multe probleme in cadrul familei.

De multe ori s-a întâmplat să întâlnesc locuințe în care energia care răspunde de armonia umană era într-o cameră unde erau depozitate lucruri de care nu aveau nevoie. Acest lucru a dus la neînțelegeri și o lipsa de comunicare, certuri sau chiar separare. Din fericire în astfel de situații se poate face ceva în sensul că oamenii se pot muta în altă camera să doarmă pentru a beneficia de armonie și stabilitate în cuplu.

Armonia la birou

Aceste stele sunt foarte importante și la birou, pentru că petrecem destul de mult timp la locul de munca. Inclusiv acolo avem nevoie să lucrăm într-un mediu armonios și plăcut cu colegii nu în stres și conflicte. În acest caz aici lucrurile sunt puțin diferite. Dacă această zonă este dezactivată, atunci managerul firmei este cel mai afectat, lipsindu-i stabilitatea în firmă.  Șeful are nevoie să lucreze pe o zonă bună, pentru a-i fi  întărită autoritatea, pentru că acest lucru reprezintă spatele firmei, este locul unde semnează și ia decizii. În lipsa acestui sector, firma se poate confrunta cu conflicte între colegi, sau nu sunt stabili, în sensul că angajatii se schimbă foarte des.  Își fac stagiul în firmă și în scurt timp pleacă de multe ori într-un loc mai bun. Deci nu există stabilitate.

Sunt deja câteva argumente bune pentru a ne dori să beneficiem de energia care este responsabilă de armonia umană. Depinde doar de noi cum dorim să ne trăim viața, într-un stres continuu sau în liniște și pace.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest