Anul Cocoşului de Foc

FIRE_ROOSTER-2017-1024x1005

Calendarul chinezesc, cunocut ca şi calendarul fermierului, este un sistem care înregistrează trecerea timpului, dar şi o unealtă pentru prezicerea viitorului. În astrologia chineză anul începe pe 4 februarie.  Anul Cocoşului de foc este simbolizat de 2 elemente, foc şi metal. Conform ciclului naşterii şi al distrugerii care guvernează relaţia dintre elemente, focul cucereşte metalul şi se află într-un ciclu de distrugere. Acestea au o relaţie conflictuală, de luptă, iar în mod normal acest lucru înseamnă dizarmonie.

Focul yin este capabil de crearea emoţiilor şi s-ar putea să fim mai sensibili şi poate mai uşor de rănit. Focul yin însă este asemeni păsării Pheonix, deci acesta este un an al începuturilor şi al schimbărilor. Nativii focului yin (născuţi în anii 1947, 1957, 1967, 1977, 1987, 1997, 2007, 2017), au o natură emotivă şi sensibilă. Sunt oameni cu inima caldă, buni, cu un iq foarte ridicat, dar de asemenea pot fi nervoşi, tensionaţi şi suspicioşi. Deşi sunt ironici şi sarcastici, pot să ofere „surprize”,  nu spun ce îi deranjează acumulând până explodează. Pentru ei sunt recomandate activităţi relaxante cum ar fi meditaţie pictură, dans, etc. Robert Pattinson, Harrison Ford, Robert DeNiro toţi fiind artiști remarcabili pentru sensibilitatea şi performanţa lor.

Un an guvernat de conflicte

Cocoşul este un element de metal puternic care este simbolul bijuteriei, reprezentând metalul decorativ, cum ar fi brăţările sau colierele. Este fermecător şi frumos la exterior, dar în interior este un metal dur şi rece. Prin urmare, reprezintă şi pumnalul care poate fi asociat cu asasinările şi cu uciderile. Anul cocoşului pare să nu fie prea paşnic fiind mari şanse de războaie, lupte armate, ucideri şi atacuri teroriste.

Focul yin este asociat cu dezastre de foc şi explozii. Cum focul şi metalul sunt într-o relaţie de conflict, asta înseamnă că vor exista conflicte internaţionale, revolte şi incendii. Printre evenimentele petrecute sub influenţa celor două elemente se numără atacul asupra turnurilor World Trade Center din 2001, prima bombă atomică de la Hiroshima sau omorârea lui Osama Bin Laden.

Cei născuţi în 2017 vor fi inteligenţi şi sensibili

Cocoșul de foc este un an rar, guvernat de steaua Nobilului şi steaua Academică. De aceea orice copil care se naşte în 2017 va beneficia de aceste stele bune. Nobilii vor face viaţa mai uşoară persoanei cu sprijinul celor din jur, iar steaua Academică este simbolul inteligenței. Va avea un apetit puternic pentru cunoaştere şi studiu. Aceste stele sunt esenţiale pentru o viaţă de succes în zilele noastre. Şi iq-ul va creşte în 2017, oamenii vor fi mai interesaţi de lucrurile inteligente. Cocoşul este „Floarea Iubirii” reprezentând romantismul şi frumuseţea. Deci este un an favorabil pentru divertisment şi industriile de frumuseţe și vom simţi nevoia să socializăm mai mult. Ținuta anului va fi una cochetă şi feminină cu mai multa iubire. Anul acesta aduce frumuseţe şi șarm în special oamenilor care sunt născuţi în an sau zi de maimuţă, șobolan dragon

Un an al pasiunii, cu multe relaţii ascunse

Pentru cei care încă sunt singuri, au şanse să trăiască o poveste de iubire anul acesta, iar dacă sunt deja într-o relaţie, vor avea parte de mai mult romantism. Va fi un an al pasiunii, dar vor fi mai mult păstrate pentru noi. Sunt șanse să apară multe iubiri secrete. Încă o veste bună pentru cei născuţi în an sau zi de Foc Yin şi Foc Yang. Persoanele născute sub aceste semne vor avea parte de configurația Nobilului. Ei vor beneficia de o atmosferă prietenoasă şi pozitivă, sunt susţinuţi în acţiunile lor. Vor primi ajutor dezinteresat, atât în carieră cât și în relațiile interumane sau în domeniul studiilor academice. Nobilii reprezintă semn bun care vor spori considerabil șanșele de a atinge succesul în viață, așa că pentru cei care au proiecte în derulare sau vor să înceapă ceva nou, acum este momentul, pentru că vor avea şanse mari de reuşită.

Sănătatea în 2017

Relaţia dintre cele două elemente, foc şi metal, este o relaţie de conflict. Problemele anului trecut vor continua şi anul acesta. Trebuie atenţie foarte mare, pentru că este un an cu multe afecţiuni ale sistemului imunitar, motiv pentru care acesta trebuie întărit. Pentru persoanele care suferă de hipertensiune este recomandat să consume uleiuri cu omega 3 şi 6, iar pentru cei cu hipotensiune, anemie şi deficit de energie se recomandă suplimente cu coenzima Q10 şi produse apicole (miere, lăptişor de matcă, polen). Pot apărea viroze şi infecţii respiratorii, precum şi gripă. Tocmai de aceea este necesar să fiţi prevăzători. Sunt multe exemple în care oamenii şi-au fracturat coloana vertebrală în ani sau zile de cocoş. Un an de foc yin poate să determine boli de inimă sau sânge şi probleme cu sistemul nervos, de aceea este bine să fiţi prevăzători şi să vă faceţi analizele din timp. Evitați stresul.

An prosper pentru restaurante şi ceainării

În acest an vor fi la mare căutare restaurantele şi ceainăriile care se vor bucura de prosperitate. Culorile anului vor fi roşu fuchsia, roz, argintiu, auriu, somon, iar stilul va fi unul mai feminin, mult mai cochet, aşa că pentru cei care vor să aibă succes anul acesta e bine să respecte tendinţele anului. Afacerile care vor avea succes şi vor prospera anul acesta sunt cele care ţin de metal. De aceea, anul acesta se vor vinde mai multe maşini, magazinele de bijuterii vor prospera și vor fi mai multe nunţi și petreceri. Chiar şi cei care sunt activi pe internet vor avea mai mult succes, inclusiv televiziunea, însă nu şi presa scrisă. Va fi un an bun şi pentru cercetare şi dezvoltare în zona nucleară şi vor continua descoperirile în zona moleculară şi energetică. Va fi un an bun şi pentru industria cinematografică.

Previziuni pentru zodii

Semnul zodiacal care va avea cel mai mult de suferit anul acesta este iepurele care se află în ciocnire cu cocoşul. Anul aduce schimbări importante în viaţă sau carieră şi accidente, de aceea este bine să fiţi atenţi şi prevăzători. Nativii sunt predispuşi şi la scandaluri legate de sex. Oamenii născuţi în an de iepure vor avea parte de mai multe călătorii şi mutări, posibilă  schimbare a locului de muncă, a locuinţei sau în unele cazuri chiar a partenerului. Aceşti nativi ar trebui să poarte un pandant cu un dragon de protecţie pentru a diminua influenţa negativă. Se recomandă, să facă schimbări și să „iasă” din zona de confort, altfel vor fi „fortati” sa faca acest lucru. Pentru a ieși cu bine anul acesta, este bine să abordăm o atitudine umilă şi calmă pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. Universul nu doarme si nici nu ne pedepsește

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest