Amenajarea locuinței sau a biroului după principiile feng shui

Arhitect_Plan

Foarte mulți oameni și-ar pune această întrebare și pe bună dreptate. Chiar așa…..de ce să-mi fac feng shui-ul, ce-mi aduce el, cum mă poate ajuta ?

Raspunsul e relativ simplu: atunci când cineva solicită amenajarea feng shui locuință privată sau pentru afacerea sa, acea persoana va avea parte și de o analiză a destinului care se traduce prin « Cele 4 Coloane ale Destinului »

După ce evaluarea asupra spațiului a avut loc și analiza destinului, putem observa care sunt problemele cu care se confruntă.  Sunt spații în care ne face plăcere să stăm, pentru că ne simțim bine, iar altele ne fac să ne simțim tensionati, melancolici, stresați sau obosiți. Sunt situații în care sunt probleme de sănătate, oboseală obstacole în apariția copiilor, stări conflictuale care par că nu se mai termină, dizarmonie, stres, ghinioane și blocaje. Greutăți în găsirea unui loc de muncă,  probleme financiare și pierderi inutile de bani sau chiar găsirea unui partener stabil.

Acestea plus multe altele, sunt explicații suficient de plauzibile pentru a vedea ce nu merge în viața noastră. Este lesne de înțeles că toți ne dorim să fim fericiți, sănătoși și să avem un job mai bun. Cu alte cuvinte ne dorim să ne fie bine si daca se poate cu un minim de efort.

Feng shui ne ajută la îmbunătățirea calității vieții

Ne învață când să acționam pentru a aduce o schimbare pozitivă în viața noastră. Ne aduce echilibru și ne ajută să îmbunătățim aspecte cum ar fi sănătatea, armonie în cadrul familiei, prosperitate și noroc. Amenajarea Feng shui nu face minuni, dar ne ajută foarte mult la îmbunatatirea vietii. Feng shui se bazează pe interpretarea modului în care cele 5 elemente interacționează în mediul înconjurător pentru a genera noroc sau ghinioane.

În cât timp apar rezultatele dupa amenajarea Feng Shui?
La scurt timp după aplicarea corectă a remediilor recomandate de consultantul de specialitate, se observă o deblocare a energiilor asta însemnând persoane potrivite, noi oportunități, noi contracte așteptate, deblocari financiare, armonizarea relațiilor, odihnă, etc. Rezultatele complete apar totuși în câteva luni.

Un spațiu amenajat după principiile Feng Shui, te ajută să te simți cu adevărat bine!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest